2009
26.11

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de KBE is inmiddels gesloten; er zijn 22 aanmeldingen binnengekomen, waarvan 20 mensen mee kunnen. De loting zal plaatsvinden op maandag 30 november om 13:30 uur in 5115.0015.

Ben je te laat voor de inschrijving, maar had je toch graag meegewild, dan kun je een mailtje sturen naar kbe@fmf.nl en zullen wij je op de wachtlijst zetten voor het geval er nog deelnemers gaan uitvallen.

2009
15.09

Welkom bij Rubik

Op zaterdagochtend 24 april 2010 zullen wij met een groep van 27 mensen afreizen naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Deze groep bestaat uit vijf commissieleden, twee stafleden (Marco Spaans en Kamat Camibel) en twintig andere FMF-leden. In Boedapest zullen we een kleine week lang bezoeken brengen aan bedrijven en universiteiten, culturele activiteiten ondernemen en ook vrije tijd hebben om zelf van de stad te genieten.

Op de terugweg vanuit Boedapest zullen we een tussenstop maken in Praag, waar we een paar dagen zullen blijven. Op dinsdagavond 4 mei zullen we terugkeren in Groningen. Jij kunt mee op deze Road trip to Unsung Budapest In quest for Knowledge (RUBIK)! Schrijf je nu snel in op onze inschrijfpagina!